Märkligt ..

Man känner sig upplåst och är trött, då vill man bara ligga hemma och äta glass. Hur mår man sen efter det??
- Jo! Man mår sämre är ännu tröttare och motivation till allt är ännu sämre...
När man nu vet att man mår så jäkla bra av att träna, varför gör man bara inte det? Jag kan inte förstå detta egentligen??
Jag har superlätt att falla ner i denna onda spiral, fast jag vet att om jag är trött men går och tränar ändå, då händer detta!!

Jag blir pigg!
Jag blir glad!
Jag vill leva livet!
Jag lever livet med energi! 
Jag får massa gjort som tex , städning ,tvättning , ärenden trotts att jag var sååå trött innan!

Hur kan det komma sig att man inte kan fatta detta varje gång man känner sig trött och seg!??? 

Jaja idag fick jag ächlet ur vagnen iaf 🙌🌟😁😄


Härligt nytränad redo för en energisk dag!! Hihi


Sista spurten till sista delmålet!


Idag är första träningen inför sista 2 veckor till mitt sista delmål på 62 kilo!
Kommer jag klara det? 3 kilo.. det borde ju gå bra! Ska kämpa på.

Det är nästan lättare när man är tvungen att bevisa sig, som att jag skriver här nu, så blir det ju pinsamt att inte klara det. (Visst kan bli tvärt om oxå) men nu känner jag att det är det som behövs! 
Sen får man ju inte sätta för höga mål  för då går det oftast inte att klara det eller blir tvärtom. Så realistiska mål som man faktiskt vet är möjligt är ju bara positivt ☺

Så! Away away I go !!! 🤗💯🙏🌟🏃‍♀️🏄‍♀️

Bättre 😅

Nu käns det bättre igen, fick sig lite träning och så blev det sol, så passar pp med lite efter träning lördags keto 🌟🙌🌞 (utan kex)




Jobbigt

Så less och rastlös, men ändå motivationslös, så frustrerad.. Har ägglossning oxå så det bidrar. Käns som jag är på speed fast intee orkar röra mig samtidigt??

Men nu går jag till gymmet och hoppas det lugnar ner sig..... och att jag blommar ut och får motivation och kan kämpa på rätt sätt.... 



Trist.. Men delmålet är 62kg, 5 Maj


Ibland så går träningen bara dåligt. 
Glömde mina lurar så kunde inte köra fult ut 😩  jag är så otroligt beroende av puchande musik. Men försökte ändå att köra så hårt jag kunde, men tyvärr kunde jag inte göra HIIT. Så får köra extra I morgon.. 
Skönt att ha kommit iväg tidigt iaf hela veckan 🙂

Sen såg jag i spegeln att jag inte såg lika trevlig ut som för någon dag sedan.. 😑 så dumt och idiotiskt! Jag har slarvat med att räkna macros sen påsk, varför gör man så?? Inte okej! 

Har inte vågat väga mig denna vecka, men ska väga mig nästa Onsdag och då ska det vara en bra siffra så jag kan bli mera motiverad. Målet är ju på 62kilo om nästan 3 veckor. Så det är bara att gasa på nu! 

Sol och värme kommer, så då vill man ju passa i sina kläder oxå 😎

kommer våren 😊

Det verkar som våren kommer nu, så idag tog jag min älskade sommar protein smoothie på hallon efter träningen 😍


Så nice! sol, nytränad, nyduschad och ligger tvåa på Rodd top listan denna vecka 😋😂🌟

Kolla bara inte mina meter 😂😂
Har faktiskt kört 600 meter till idag, men det hade inte hunnit reggas🙄😂😂
Men jag är verkligen hack i häl på grannen 😂😂 (så kul för det är min granne ovanför som är etta, såg henne och hennes kille på denna top lista. Så då kom jag och min kille på att vi fanimig ska slå dom! 😂 men det har varit en del tekniska fel och ...ja jäkligt jobbigt att ro 🙄 så ..Har varit svårt haha.
Men nu sörni! Nu är jag minsann tvåa!! 💪🤣 (alla andra på gymet verkar ha svimmat denna vecka 🙄🤣, men det var ju bra för mig 😎) 





Trött

I påsk så drack jag vin och shots.
Normalt så tål jag hur mycket som helst och blir inte bakis eller nånting
 Men nu blev jag bakis och denna trötthet försvinner inte! Otroligt! Jag vill vara pigg och glad, särskillt när det är sol ute!

Men men det är bara att ta sig till gymmet och svettas bort all slagg som gör mig trött! 
Jag har ju mitt mål i sikte. 62 kilo till dag 30 denna månads period. Det är skönt att ha ett mål och ett rimligt mål dessutom. Så mycket lättare då. 

Ut i lördags Aprill , snö & sol väder och göra lite nytta nu 😀



klar!


Äntligen klar med mitt skapande av två veckors matscheman! Ett "carbcyckling" och ett "keto" ! Tog sin lilla tid med allt macros räknande. Men det kommer det vara värt ☺🏋‍♀️🤸‍♀️🚴‍♂️
Ska bli skönt att köra på stenhårt igen efter påsk,med lite fusk 😎 käns inte bra att ha ätit godis i två dar i rad.. men nu ska det arbetas bort. Min månad två har startat och mitt delmål är att nå 62 kilo tills 10 Maj! Det är 3 kilo på en månad ca. Klart jag klarar det! Klarade ju 4 denna månad 😊

Det var iaf härligt med lite plock påsk lunch och sen tappas kalas samma dag. 
🐣🐤🐥🐣🐤🐥🐣🐔🐇


Plugg och planering = Pepp!


Jag gör nu egna matscheman efter det jag gillar och räknar kalorier, kolhydrater, fett och protein på allt .. sedan skriver jag träning rutiner för dagen. Detta tar en jäkla tid, men är riktigt peppade ändå 😃
Jag hinner liksom inte tänka på mycket annat än detta och det håller humöret uppe dessutom! 
Resultaten går ju framåt oxå, så det funkar ju iaf 💁‍♀️ 
Annars hade det nog varit lite jobbigt!

Mitt nya projekt nu efter denna första månad, är att göra nästa månads matschema på enbart keto. Det är det jag helst vill äta. 
Nu kör jag ju "carbcycling" äter olika varje dag, vissa dar låg kalori och vissa hög och olika protein beroende på vilken dag det är i träningsschemat. ( men så tråkig kost)
Det funkar tydligen bra. Men vill ändå äta keto för det är godast och jag mår så bra av det , dessutom så behöver man så inte äta 6 ggr om dagen som är så svårt att få ihop med alla dagens åtagande.
Keto behöver man bara äta 2 ggr dag om man vill det 👌
Kroppen mår bäst av att inte äta så mycket! (Iaf min) 



Underbart 🤗

Idag hade jag gått ner i vikt trotts att jag ska ha mens i morgon! Det är ju helt otroligt 😀 

Lovley times hihi

Ha en härlig halvdag alla! 🤗


RSS 2.0