Försäkringskassan...

Ja ... den fina lilla försäkringskassan ..

Den gör en ledsen arg deprimerad och handlingsförlamad.. men jag reser mig igen och inser att jag gjort allt jag kan göra och det återstår bara att vänta på dåligt eller bra besked.. 
varför låter man saker utifrån påverka sig själv till att bli handlings förlamad så allt blir än värre? Det bara är så! Men upp igen och tänk vilken bra plan jag hade innan detta nedslag. Fortsätt fram och upp till gym åtminstone!! Det gör mig ju stark i båda kropp o sinne. 


Svårt med motivationen

Det är jobbigt att hålla motivationen uppe när man har så ont och inte kan gå utan två kryckor. Men om man ger sig fan på att göra det lilla man kan, som Mag övningar och träna armar så känns det ändå bättre efteråt och bättre och bättre. Bara man gör det! Men det är det som är det svåra att ta sig till start. Men när man bara börjat med

bra musik i bakgrunden så går det så lätt och lättare. Sedan hoppas man att man dagen efter kommer ihåg hur lätt det gick när man väl börjat och hur bra man mådde efteråt, så pallar man en dag till och sen en till.. kämpa kämpa.. 

jag kämpar nu dag två! 


Klart för start! Projekt fit trotts skada 😜

Efter 5 månaders sjukskrivning och operation av korsband så har man haft semester som tagit slut och man har börjat jobba lite igen och ramlat återigen och skadat samma knä ytterligare. Väntar på att få göra ny magnet röntgen och hoppas på positivt svar...


MEN denna gång om jag får dåligt besked så ska jag INTE bli deprimerad utan bara ta det för vad det är och träna det jag kan o äta rätt för i slutändan så är det det ända som kan få mig att må bra oavsett! 
Träning gör (det som är kvar av) kroppen glad ☺️. 

Träning ger endorfiner, endorfiner ger lycka och snabbare tillfrisknad. Så det är ju det ända rätta ❤️ 

Härlig var den semestern iaf 😍


RSS 2.0